Welcome

Köszöntünk mindenkit a Survivors Rpg szerepjátékos oldalán! Mint ahogy azt kikövetkeztethettétek a kinézetből, az oldal témája egy misztikus világ, ahol az emberek harcolnak a bukott angyalok seregével, akik próbálják átvenni felettük a hatalmat! Az oldal nem áll kapcsolatban valóságos személyekkel, csupán a képzelet szüleménye! Ezer köszönet Juci-nak a csodás kinézetért, hiszen nélküle most nem lennénk itt! Reméljük megtetszett a szerepjáték! Várunk tárt karokkal, 

Staff

 
Survivors

 
Chat 
Friends

12 / 8 - Bővíthető!

 
Informations

Az oldal csupán a képzelet szüleménye! Nem áll kapcsolatban egyetlen valós személlyes sem! Az oldalt kérlek ne szidd és ne bánts másokat! A chat-ben ne hirdess, arra ott van a Vendégkönyv! A leírásokban nagy segítséget jelentett Ran, aki nem csak hogy ötletet adott, de inspirált is!

Téma: fantasy szerepjáték
Admin: Esther
Moderátor: Ran (nephilim), Loraine (angyalok), Kittina (emberek)
Ajánlott felbontás: 1366x768
Böngésző: Google chrome
Elérhetőség: survivors.rpg.17@gmail.com
Nyitás: 2017.05.09.
Credit: Juci 
Karakterek: 18

 
Login
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Világkép

Los Angeles, 2011. Az emberek számára mindig is csupán legendákként éltek az angyalok. A legtöbben csupán mesének tartották a róluk szóló hősregéket, egyesek hittek bennük, de nem gondolták volna, hogy ezek a lények kegyetlenek is lehetnek. 2015-ban azonban a bukottak egy csapata összefogott, hogy közös erővel kiirthassák az embereket és átvegyék a Föld fölött az uralmat. Ezeket a bukottakat később árulóknak nevezték. Mikor Lucifer rájött az árulásukra, kitiltotta őket a Pokolból és az emberek világában kellett tovább élniük, ami látszatra meg is felelt nekik addig, amíg Isten az angyalait küldte utánuk.

Öt évvel később felfedték magukat az emberek előtt. A kezdeti pánik elkerülése miatt, az emberek nagyobb városokba tömörülve éltek s a lehető legfejlettebb fegyverek segítségével próbálták megvédeni szeretteiket, de még így is voltak olyanok, akik kisebb, elhagyatott falvakban kerestek menedéket. 

Napjainkban Amerika lakossága mindössze 3 nagyobb városfallal megerősített védelmén belül él családjával. Az emberek 20%-a veszett oda csak az Államok határain belül és megközelítőleg 5%-uk tűnt el. Egyes pletykák szerint az eltűntek saját akaratukból nem csatlakoztak társaikhoz, ugyanis nem volt kedvük "kalitkában" élni. Mások azt állítják, látták, ahogy a bukottak elrabolják szeretteiket. Pontosat még senki sem tudott róluk állítani.

A 3 legnagyobb város, ahova az emberek csoportjai tömörültek:

 1. Washington
 2. Portland
 3. Phoenix

Fontos tudni, hogy a városok mellé egy-egy angyali csapat szegődött, akik felesküdtek az emberek védelmére. Az ő feladatuk az, hogy megakadályozzák az árulókat s hogy megvédjék az ott élő embereket, ezért szoros kapcsolatban állnak a városok vezetőivel, akik nehezen ugyan, de elfogadják azok javaslatát. 

Az emberek városokba tömörülését követően a városok elkezdtek specializálódni egyes gazdasági ágakra, aminek következményeképp egyes területek megerősödtek míg mások folyamatosan gyengültek. A városok vezetői mind egyet értenek abban, hogy a legfontosabb dolog, hogy a városok egyformán fenn tudják magukat tartani mindezt úgy, hogy közben megvédik a bukottaktól a lakosságot, viszont ezt az elképzelést eddig még nem tudták megvalósítani. Az idő múlásával egyre jobban eltávolodtak egymástól a városok, már csak-csak a háború szélén álltak, míg az egykori Amerika fővárosának, Washingtonnak a vezetője 2016. november. 21.-én össze nem hívta a tanács tagjait, hogy megbeszéljék az egymás között kialakult konfliktust. Ezt a találkozót hívják az Egyesülés napjának.

A szerződés létrejöttét követően az emberek számára felvillant a remény, hogy talán együttes erővel majd sikerül legyőzniük a lényeket, de pontos időpontot még ők sem tudnak mondani. Éppen ezért a szerződés meghatározatlan ideig kötelezi őket arra, hogy eleget tegyenek az alábbi feltételeknek:

 1. A városoknak segíteniük kell egymást szállítmányokkal, információkkal és minden egyéb lehetséges módon, amit eszközeik segítségével véghez tudnak vinni.
 2. Évente egyszer össze kell hívni a városok vezetőit, hogy átbeszéljék a szerződés feltételeit s hogy megtárgyalják az eddig véghezvitt fejlesztéseket.
 3. A városok egymásnak kötelesek különböző termékeket szállítani, amikkel fenn tudják tartani a lakosságot. Egy-egy szállítmányt előre meg kell tervezni, megszervezni és két-három hetente szállítani úgy, hogy azt az ellenség ne vegye észre.
 4. A városoknak kötelező saját hadsereggel rendelkezniük, akik közül 20-50 embernek felügyelnie kell a szállítmányt.
 5. Minden egyes város védelmi rendszerét köteles egy, a város vezetősége által üzemeltetett biztonsági szolgálat ellátni, akinek vezetője egy jól képzett, város vezetőjéhez hűséges biztonsági főnök.
 6. A városoknak Tilos egymás megtámadása.
 7. Ha valamilyen oknál fogva az egyik város elesik, bármikor beköltözhetnek a túlélői egy másik városba.

Napjainkban egy ponttal kiegészült még a szerződés, amiben az angyalok egyes vezetői segítenek a városoknak.

Washington: Az Amerikai Egyesült Államok fővárosa igen sokat változott az elmúlt évek alatt: a múzeumokat és emlékműveket elhanyagolták, és Washington minden pénzt és munkaerőt a mezőgazdaságba ölt. A fiataloknak igen hamar munkába kell állniuk, és a lakosság legnagyobb részét a munkás réteg adja. Mindezek mellett az életszínvonal igen alacsony a városban, és az olykor éhinség is felüti a fejét. A megtermelt terményeket be kell szolgáltatni a város vezetőségének, akiknek az a célja, hogy függetlenítség a városukat Phoenixtől, és Portlandtől. Szállítmányok is csak nagyon ritkán indulnak, és érkeznek, és magát a külső szállítást sosem a washingtoniak intézik. Legtöbbször a más városokból érkezőket fogadják fel erre a feladatra, de arra is volt már példa, hogy kívülálló emberekkel végeztették el ezt a munkát, természetesen szigorú feltételek mellett. A városban élők az elején hittek a vezetőikben, és abban, hogy a főváros talpra állhat a krízis után, ha elég keményen dolgoznak érte. Azonban mára ez a lelkesedés alábbhagyott, és az emberekben egyre nő az elégedetlenség. Néhányan már egy esetleges felkelésről is suttognak...

Washington vezetője: Christopher Ackerman 
Főangyal: -

Phoenix: Napjainkra a három város közül Phoenix vált technikailag a legfejlettebbé. A falon belül rengeteg cég foglalkozik fegyverek, védelmi berendezések és mindenféle számítógépes eszköz fejlesztésével, és ehhez a város vezetősége is sokban hozzájárul, főként anyagiakkal. Rengeteg iskola működik Phoenix-ben, ahol tehetségesebbnél tehettségesebb programozókat, mérnököket és tudósokat képeznek. A legtöbb iskolában drága tandíjat kell fizetni az oktatásért, de szerencsére a vezetőség, és sok gazdag vállalkozó is biztosít ösztöndíjakat azoknak a diákoknak, akiket kellően tehetségesnek tartanak. Phoenix igyekszik jó kapcsolatot ápolni a másik két várossal, elvégre szüksége van a tőlük származó nyersanyagokra, amiért cserébe késztermékekkel szokott fizetni. A városból általában két hetente indulnak szállítmányok, és a phoenixi áruk vannak a legnagyobb biztonságban a külvilágban, hála a fejlett technológiai eszközöknek. Habár hivatalosan az ország fővárosa még mindig Washington, az emberek inkább Phoenixet tartják a valódi központnak, mivel messze leelőzte a mezőgazdasággal foglalkozó keleti várost.

Phoenix vezetője: Haytham Wallace
Főangyal: Raphael 

Portland: A három város közül Portland az, amelyik a legkevésbé változott meg az évek alatt. A város vezetői most is nagyon odafigyelnek a városban található zöld területekre, a külső részeken elkezdték művelni a földeket, és a gyárakban is tovább folynak a termelések. Az oktatásban is csupán annyi változtatás történt, hogy több iskolában kezdtek kereskedelmet és marketinget tanítani. Portland szoros kapcsolatot ápol Phoenix-szel, és általában két hetente indulnak szállítmányok a városból. Főként alkatrészeket, és egzotikumokat importálnak, cserébe pedig phoenixi informatikai eszközöket, és fegyvereket fogadnak el fizetségként. Washingtonnal azonban sajnos nem ilyen felhőtlen a kapcsolat. A fővárosból, ahonnan egyébként az élelem egy részét importálják, csupán havonta, sőt, gyakran csak kéthavonta érkezik szállítmány, és ehhez is a portlandiaknak kell embereket küldeni, mivel Washington szinte senkit nem enged ki a falon kívülre. Erre a feladatra csupán olyanok jelentkezhetnek, akik átmennek egy sor fizikai, és pszichológiai teszten, és ezeken legtöbbször csak a városi hadsereg tagjai felelnek meg.

Portland vezetője: Clarissa Marchand
Főangyal: Gabriel

Csoportok:

ANGYALOK: Az angyalok nagy hatalmú lények, akiket Isten teremtett. A fény gyermekeiként is emlegetik őket, habár mindezek mellett természetük inkább vérszomjas, semmint segítőkész. Szárnyaik segítségével repülnek, ám ezeket képesek elrejteni, ha kell, testfelépítésük eltér az emberétől. Bőrük sokkal vastagabb, mint az emberé, gyorsabbak, erősebbek és emberi fegyverek nagy részét meg sem érzik, ahogy a hideget, vagy a meleget sem. Az angyalok magasabbak az embereknél, átlagos magasságuk 2-2,5 méter. Különleges aurájuk nagy befolyással lehet az emberekre, akik lenyűgözőnek találják őket hogyha a közelükben van egy angyal, ám ez is a trükk része. Nincs szükségük táplálékra, csupán megszokásból szoktak enni, vagy inni, hogy jobban el tudjanak vegyülni az emberek között. Gyenge pontjuk nem sok van. Emberi fegyverek nagy része nem képes megölni ezeket a lényeket, csupán megsebzi őket. Égi fegyverek (kard, dárda) képes velük végezni. Egy kisebb csoportjuk védelmezi ugyan az embereket, de őket is csakis az érdek hajtja. Halhatatlan lények, akik nem öregszenek és nincs lelkük. Számos képességgel rendelkeznek, amikről az emberek nagy része nem is tud és nem is igen reklámozzák őket. Közismert viszont, hogy egy érintéssel bárkit elaltatnak vagy meggyógyítanak ha a sebük nem halálos.

Hierarchiájuk:
(emberek által ismert)

Szeráfok (ritkán mutatkoznak emberek között)
Kerubok
Arkangyal
Angyal
Archék

Bukott angyalok (árulók): ők azok, akiket száműztek a mennyekből lázadásuk következményeképp. Szárnyuk általában világos színből sötétre színeződött, megcsunyult "bűneik" miatt. Magányosan érzik magukat, hiányzik valami az életükből - ez a kitaszítottság mellékhatása. Egy legenda szerint egyvalaki képes majd őket hazaküldeni, ez a személy nem más, mint a Feloldozó. Senki sem tudja ki ő, mikor jön el, csupán az biztos, hogy nephilim. Első ránézésre talán a bukottak seregei rendezettnek tűnhetnek, viszont ők is két nagyobb csoportra osztódnak.  Egyik csoport hisz abban, hogy a nephilimek csupán az angyalok ballépései voltak, egy jól eltöltött óra nem kívánatos eredményei, akiket el kell pusztítani. Mások inkább próbálják maguk mellé állítani őkt, mivel látnak bennük fantáziát. Azt remélik erősebbekké válnak, ha a fél-emberek támogatják őket.

NEPHILIMEK: Az angyalok és a hétköznapi emberek szerelmi kapcsolatából hátramaradt lények, akik erejük nem vetekedhet ugyan az angyalokéval, de emberi oldaluk még erősebbé teszi őket. Szárnyuk ugyan nincsen, de gyorsabbak egy átlagembernél, erősebbek és életük akár a 200 évet is meghaladhatja. A legidősebb nephilim 243 évesen halt meg. Az angyalok vadásznak rájuk, mert őket csupán torzszülötteknek tartják. A társadalom kirekesztettjei, általában bujkálnak vagy titkolják kicsodák is ők az emberek előtt, nehogy száműzzék őket a városokból. Idővel azonban szükségessé válik egy újabb városba költözés, új személyazonosság, hogy ne legyen feltűnő, hogy ők tovább élnek. Mivel félig angyalok gyermekei, rendelkeznek némi erővel. Leginkább egy-egy képességük van, mint például a telekinézis, gondolatolvasás, érzelmek befolyásolása, viszont magasabb rangú angyalok utódainál előfordul, hogy több képességet is birtokolnak. Előfordul, hogy egy nephilim nincs tisztában képességeivel, ami lehet annak is a következménye, hogy nevelőszülőknél nevelkedett/nőtt fel vagy éppen az anyjuk nem mesél nekik arról, kik is az igazi apjuk. A bukottak egy csoportja megveti a nephilimeket, mert elfajzottaknak tartják őket, az angyalok szemetének úgymond. A másik résszük pedig bennük látja a jövőt és fel akarják használni őket a saját, önző céljaikra.

Néhány nephilim, Constantin Kiaren Griffin vezetésével csatlakozott egy kívülálló csoporthoz, az ott levő emberekkel összefogva, ezzel megkezdve ellenállásukat az angyalokkal szemben. Az elgondolás, hogy véget vessenek az üldöztetésnek, a bujdosásnak, a menekülésnek és kivívják a fajuk szabadságát. A cél elérésének érdekében akár a Bukottak azon részével is képes lenne összefogni, akik szeretnék megszerezni maguknak a nephilimek támogatását, ugyanakkor a hozzájuk való végleges csatlakozást megtagadják. Nem hajlandóak senkihez sem tartozni, senkinek sem felelni és elfogadni angyaloktól – legyen az Bukott vagy sem – parancsokat. A szerveződés még nem terjedt ki, igen csak kezdetleges, ám Constantin mindent bevet, hogy egyre erősebbek legyenek, és létezésük lassan tudatosuljon. A csoporttal szállítmányozást is vállalnak - az ellátmány beszerzésének érdekében is, valamint így a városok falain belülre is könnyebb a belépésük -, a tagok szinte már bármilyen veszéllyel szembenéznek az irányítása alatt. Mivel egyre többen lépnek be, így a szervezettség érdekében, hamarosan segítőkre is szükség lesz az irányításban.

Vezető: Constantin Kiaren Griffin
Alvezető/k: -

EMBEREK: Hétköznapi emberek, akik nagy része életét a biztonságot nyújtó város falain belül töltik. Az emberek 3 csoportra oszlottak:

 1. Városlakók: városban élő emberek.
 2. Portyázók: valamilyen oknál fogva egyedül élnek a város határain kívül. Ennek oka lehet az is, hogy túl sokat vesztettek a város falain kívül, vagy esetleg száműzték őket, de lehet több oka is.
 3. Kívülálló csoport tagjai: egy 3-6 fős csoport, akik városon kívül élnek. Általában egy vezetőt választanak, hogy szervezettebben tudjanak együtt élni, dolgozni és meg tudják védeni magukat a bukottaktól. Ugyanúgy, mint a portyázók, ők is vállalhatnak küldetéseket a városok nevében, mikor például egy-egy szállítmányt kell eljuttatniuk a városok között.

 

 
BY MITZI


THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!